2009-11-23 12:46:13• hírek • Gozner Gertrud

Keresettek az orvosi asszisztensek

A héten a megyében 441 szabad állást hirdetett meg a szatmári Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség a munkahelykeresők számára.

Szatmárnémetiben 302 hely áll a munkavállalók rendelkezésére, Avasfelsőfaluban 132 állás vár betöltésre, Nagykárolyban ezen a héten csak egy üres állást hirdettek meg, míg Tasnádon és Turcon nincsenek meghirdetve helyek.

A megyeközpontban főleg a középfokú végzettségűek találhatnak munkát, 135 helyet hirdettek meg a könnyűipari dolgozók, varrónők és kötőnők számára, húsz személyt keresnek ácsmunkára, szintén húsz kovácsra van szükség. Ezen kívül keresnek még 19 kőművest, 18 árumozgatót, 38 eladási ügynököt, 10 általános orvosi asszisztenst. A felsőfokú végzettséggel rendelkezők részére 13 állást hirdettek meg, köztük vegyészt, gyógyszerészt, műszaki mérnököt, könnyűipari mérnököt, szakorvosokat keresnek.

Avasfelsőfaluban főleg cipőfelsőrész-készítő munkásokra van szükség, számukra 117 állást kínálnak, valamint két általános orvosi asszisztenst és két iratrendező hivatalnokot keresnek. Nagykárolyban ezen a héten csak egy minőség-ellenőri állás szabad.

Ha valaki a megfelelő végzettséggel rendelkezik, külföldön is kereshet magának munkát: az Európai Unió országaiban 65 munkahelyre várnak romániai állampolgárokat. Mégpedig Dánia tíz szakorvost keres, Finnországban egy fogászati technikusra van szükség, Németországba 31, különböző területekre specializálódott szakorvosokat keresnek. Nagy Britanniában 19 bébiszitterre, Norvégiába egy fogorvosra, Szlovéniába radiológusra van szükség, míg Spanyolországban egy menedzsernek és három orvosi asszisztensnek kínálnak munkát.



Itthon és külföldön is keresettek az orvosi asszisztensek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: